Saskia Juijn

Word de ondernemer die je graag wilt zijn...

Wie is Saskia Juijn?

In 2007 besloot ik om mijn eigen bedrijf te starten als zelfstandig ondernemer. Ik wilde geen 9 tot 5 baan meer, maar juist zelf bepalen hoe mijn dagen eruit zouden zien. En in welk tempo, en op welke momenten, ik zou werken.

Ik wilde me richten op ondernemers. Ik vind ondernemers namelijk hele leuke mensen. Ze hebben lef (anders waren ze niet voor zichzelf begonnen) en zijn meestal erg creatief.

Ondernemen vanuit je hart

Om me heen zie ik veel ondernemers die ondernemen niet heel makkelijk vinden. Ze ploeteren om iets te bereiken met hun bedrijf of praktijk en verliezen vaak het plezier in het ondernemen als dingen moeizaam gaan.

Zelf kan ik ook enorm ploeteren om iets voor elkaar te krijgen. Als ik echter probeer om bewuster in het leven te staan, meer ontspannen te zijn en de dingen te doen waar ik blij van word, dan heb ik meer plezier èn bereik ik meer.

Ik voel me tevens meer ontspannen, meer tevreden en blijer, en werk met meer gemak. Ook verdrietige perioden of momenten van zwaarmoedigheid of eenzaamheid kan ik nu beter aan.

Graag inspireer en help ik daarom andere ondernemers om hun bewustzijn te vergroten, zodat ze meer in ontspannenheid en met veel meer plezier hun bedrijf of praktijk kunnen runnen.

Bewustwording in de Achterhoek

De eerste jaren als zelfstandig ondernemer was ik werkzaam in Lelystad, in de Flevopolder. Daar heb ik veel ondernemers gecoacht en mooie SOMP - Succesvol ondernemen met plezier - cursussen gegeven. In de zomer van 2012 verhuisde ik met mijn gezin - man Erwin en zoon Kamiel (8) - naar Lochem in de Achterhoek.

De afgelopen jaren heb ik met hart en ziel Bewust Achterhoek, een platform en netwerk van bewuste ondernemers in de Achterhoek, opgezet en draaiend gehouden. En heel veel leuke mensen èn ondernemers in de Achterhoek leren kennen.

Omdat blijkt dat ik veel plezier heb in het inspireren en ondersteunen van ondernemers in het ondernemen zelf, wil ik me daar weer meer op gaan richten.

Bovendien merk ik dat ik echt iets kan betekenen voor die ondernemers die vooral ondernemer zijn geworden omdat ze met liefde hun vak uitoefenen. Maar die het ondernemen zelf, en dan vooral het zichtbaar worden en klanten aantrekken, niet altijd makkelijk vinden.

Ben jij zo'n ondernemer dan vind ik het leuk je te ontmoeten en verder te helpen op je pad als ondernemer.

Lees hier meer over mijn aanbod.