voeding - leefstijl - gezondheid - welzijn - bewustwording

Wat hebben collega's en klanten over mij gezegd?

"Saskia was een gewaardeerde collega want ze is goed met mensen en communicatief zeer vaardig. Ze werkt zelfstandig, is slim en heeft inzicht in hoe processen lopen."

"Als leidinggevende was Saskia altijd makkelijk te benaderen en alles was bespreekbaar."

"Ik durf te stellen dat mijn samenwerking met Saskia een hele positieve bijdrage heeft geleverd aan mijn eigen ontwikkeling."

"Wat mij altijd aan Saskia opviel was het enthousiasme waarmee zij leiding gaf aan haar afdeling en er voor zorgde dat mensen in staat waren over hun eigen schaduw heen te springen. Ik weet dat andere leidinggevenden geïnspireerd werden door haar manier van overleg met haar afdeling. Ik heb veel van haar geleerd."

"Saskia is bevlogen, analytisch sterk en een echte verbinder."

"Saskia is een integere bouwer, verbinder, gedreven en betrokken organisator. Met veel passie en bevlogenheid, altijd oog hebbend voor de ander is ze een inspirerende persoonlijkheid!"

"Ik ken Saskia in twee hoedanigheden: enerzijds als de vaardige organisator die zaken goed kan managen en mensen op een prettige manier met elkaar kan verbinden en anderzijds als een coach die inhoudelijk de juiste vragen stelt en je gericht op een potentieel nieuw spoor zet. In beide is ze niet alleen professioneel maar ook warm, nieuwsgierig en betrokken. Een fijn persoon om mee samen te werken!"

"Saskia is een kei in communicatie en organisatie èn een echte verbinder!"

"Saskia is een geweldige coördinator en een geboren organisator. Ze is betrouwbaar: ze komt haar afspraken altijd na en ze is een goede planner en voorbereider van evenementen en bijeenkomsten. Met oog voor alle betrokkenen. Het is prettig om met haar samen te werken, ze is echt een verbinder.
Daarnaast is ze tekstueel heel goed. Al haar teksten en nieuwsbrieven zijn prettig te lezen en foutloos. Ze schrijft wervende teksten en maakt daarbij een goed onderscheid tussen hoofdzaken en bijzaken."

"Verbindend, enthousiast, energiek, pragmatisch, aanpakker, altijd open voor nieuwe ideeën en meebewegen waar nodig."

Deze aanbevelingen, en meer, vind je terug in mijn LinkedIn profiel.

Saskia Juijn

Wil je kennis met me maken?

Als je nieuwsgierig bent geworden naar wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen, bel of mail me.

Ik drink graag een kop koffie met je!