Saskia Juijn

Word de ondernemer die je graag wilt zijn...

Overzicht van diensten
 

Ben je nieuwsgierig geworden nu je het één en ander hebt gelezen op deze website? Meld je dan in ieder geval aan voor het ontvangen van mijn nieuwsbrief vol inspiratie en tips voor het runnen van jouw bedrijf of praktijk als zelfstandig professional. Vind je het niks dan kun je je aanmelding heel makkelijk weer opzeggen. 

Op deze pagina vind je een overzicht van mijn overige aanbod. Abonneer je op de nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven van het aanbod.
 

Individuele coaching

Maak een afspraak voor een 'En wat nu?' coachingsgesprek als je duidelijkheid wilt hebben over wat jij te doen hebt om verder te komen in jouw bedrijf of praktijk. Lees hier meer over het coachingsgesprek. 
 

Workshops

In 2017 heb ik een aantal keren de workhop 'Schrijf wervende teksten die klanten aantrekken' gegeven en ook de workshop 'Word de ondernemer die je graag wilt zijn'. Misschien dat die in 2018 ook weerop de agenda komen. Houd de nieuwsbrief in de gaten voor data.

Het schrijven van teksten is een vaardigheid die je als ondernemer absoluut nodig hebt, wil je veel mensen bereiken en klanten vinden. In de workshop 'Schrijf wervende teksten die klanten aantrekken' ga leren hoe je goede teksten schrijft. Teksten die mensen nieuwsgierig maken naar wat jij te bieden hebt. Je zult zien, het is gemakkelijker dan je denkt, echt!

In de workshop 'Word de ondernemer die je graag wilt zijn' draait het om jou, bewuste ondernemer of zelfstandig professional, hoe je jezelf ook wilt noemen. Je gaat onderzoeken wat voor jou belangrijk is. Hoe wil jij ondernemen? Wat vind jij belangrijk? Welke keuzes maak jij? Wat past bij jou? Wil je meer weten? Lees snel verder!

In de agenda vind je het overzicht van de workshops die de komende maanden plaats gaan vinden. 
 

Lezing

Op verzoek geef ik lezingen en workshops over ondernemen vanuit je hart, en persoonlijke effectiviteit.

Neem contact op voor meer informatie over het geven van een lezing. Openbare lezingen en workshops staan vermeld in de agenda
 

Lees meer over Saskia Juijn.