voeding - leefstijl - gezondheid - welzijn - bewustwording

Beschikbaar als (interim) project- of teamleider

Ik ben beschikbaar voor een (tijdelijke) opdracht of werk als projectcoƶrdinator, teamleider of interimmanager in het werkveld van vitaliteit, leefstijl en voeding, in een mensgerichte organisatie, profit- of non-profit voor 2-4 dagen per week.

Kwaliteitsmanager en zelfstandig ondernemer

In de eerste 13 jaren van mijn loopbaan was ik werkzaam als kwaliteitsmanager in de levensmiddelenindustrie in Nieuw-Zeeland en in Nederland. Ik heb daarom ruime ervaring met operationele, logistieke en administratieve processen.

De 13 jaren daarna heb ik, als zelfstandig coach en trainer, veel zelfstandig professionals geholpen hun onderneming succesvoller te maken. Ook heb ik zelf geleerd om eigen baas te zijn. In 2013 heb ik het platform en netwerk Bewust Achterhoek opgericht, waar uiteindelijk 150 bewuste en duurzame ondernemers bij waren aangesloten. Per 1 januari 2020 heb ik Bewust Achterhoek overgedragen aan een nieuwe eigenaar. Ook besloot ik dat jaar te stoppen met mijn coachingspraktijk voor ondernemers.

De laatste jaren ben ik werkzaam geweest als projectleider in het MBO-onderwijs en als voedings- en leefstijlcoach en coach intuĆÆtief eten.

Bezieling, aandacht, plezier en groei zijn belangrijk

Ik doe mijn werk altijd met bezieling en aandacht. Ik ben doortastend en transparant en houd van duidelijkheid. Op deze manier breng ik mensen in beweging, maak ik dingen gemakkelijker en plezieriger en stel ik orde op zaken. Ik ben nieuwsgierig en leergierig en wil graag groeien. En mensen en organisaties helpen om ook te groeien.

Wil je meer weten over wat me drijft en over wie ik ben lees dan verder bij 'Over mij'.

Ook op mijn LinkedIn profiel vind je informatie over mijn achtergrond.

Wil je contact met me leggen of denk je dat ik iets voor jouw organisatie kan betekenen? Bel me op 06-10112431. Of stuur me een mail via saskia@saskiajuijn.nl. Je kunt ook het formulier op deze pagina invullen. Ik spreek je graag!

Saskia Juijn

Wil je kennis met me maken?

Als je nieuwsgierig bent geworden naar wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen, bel of mail me.

Ik drink graag een kop koffie met je!