Saskia Juijn

Voor passende oplossingen en gewenste resultaten…

Beschikbaar als project- of teamleider
 

Momenteel ben ik één dag in de week werkzaam als projectleider voor de MBO-opleiding 'Voeding & Voorlichting' van het Zone.college in Almelo. Ik ben daarnaast beschikbaar voor een (tijdelijke) opdracht of werk als projectcoördinator of interimmanager in het werkveld van vitaliteit, leefstijl en voeding, in een mensgerichte organisatie, profit- of non-profit voor 2-4 dagen per week.

In mijn werk maak ik gebruik van mijn analytische vaardigheden, mijn opmerkzaamheid, mijn oplossend vermogen en mijn verbindend vermogen. Met behulp van deze kwaliteiten leid ik projecten of teams, om samen met anderen tot passende oplossingen te komen en resultaten te bereiken. Ik maak graag oprechte verbinding met collega’s en betrokkenen, zodat iedereen zich gezien voelt en zich kan ontplooien.

In de eerste 13 jaren van mijn loopbaan was ik werkzaam als kwaliteitsmanager in de levensmiddelenindustrie in Nieuw-Zeeland en in Nederland. Ik heb daarom ruime ervaring met operationele, logistieke en administratieve processen.

De afgelopen 13 jaar heb ik, als zelfstandig coach en trainer, veel zelfstandig professionals geholpen hun onderneming succesvoller te maken. Ook heb ik zelf geleerd om eigen baas te zijn. In 2013 heb ik het platform en netwerk Bewust Achterhoek opgericht, waar uiteindelijk 150 bewuste en duurzame ondernemers bij waren aangesloten. Per 1 januari 2020 heb ik Bewust Achterhoek overgedragen aan een nieuwe eigenaar. Ook besloot ik dit voorjaar te stoppen met mijn coachingspraktijk.

Ik doe mijn werk altijd met bezieling en aandacht. Ik ben doortastend en transparant en houd van duidelijkheid. Op deze manier breng ik mensen in beweging, maak ik dingen gemakkelijker en plezieriger en stel ik orde op zaken. Ik ben nieuwsgierig en leergierig en wil graag groeien. En mensen en organisaties helpen om ook te groeien. 

Wil je contact leggen met me of denk je dat ik iets voor jouw organisatie kan betekenen? Bel me op 06-10112431. Of stuur me een mail via saskia AT saskiajuijn DOT nl. Je kunt ook het formulier op deze pagina invullen. Ik spreek je graag!

Lees meer over Saskia Juijn.

Ook op mijn LinkedIn profiel vind je meer informatie over mijn achtergrond.

Saskia Juijn

Wil je graag kennis met me maken?

Als je nieuwsgierig bent geworden naar wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen, bel of mail me.

Ik drink graag een kop koffie met je!