Saskia Juijn

Word de ondernemer die je graag wilt zijn...

1-op-1 Individuele Coaching

Elke zelfstandig professional, of je nu net gestart bent of al door de wol geverfd, heeft wel eens moeite om keuzes te maken. Maar ja, keuzes maken hoort erbij. Het is belangrijk zelfs!

Want wat wil je wel en wat wil je niet? En waar stroomt het en waar stroomt het niet? Wat zijn je prioriteiten?

Als je jezelf die vragen stelt dan valt het nog niet mee de antwoorden te vinden. Je blijft wikken en wegen, twijfelen en van het kastje naar de muur lopen.

Je maakt dus geen keuze. En houdt het onrustige gevoel. Het gevoel dat het fijn is als er iets zou gebeuren. Maar wat?

Herken jij je hierin? En zou jij graag duidelijkheid willen over wat jij kunt doen om in beweging te komen? Om de volgende stap te kunnen zetten als ondernemer in jouw bedrijf of praktijk? 

Ik nodig je graag uit om een afspraak te maken voor een 'En wat nu?' gesprek. Gewoon, een 1 op 1 gesprek met mij. Een gesprek waarin we kijken waar je staat, wat er speelt en waar je naar toe wilt. En wat daarvoor nodig is. Hoe kom je daar waar je wilt zijn?

Het kan een éénmalig gesprek zijn, maar je mag ook besluiten met enige regelmaat af te spreken, zodat ik ook een soort van stok achter de deur voor je kan zijn. En jij je bedrijf of praktijk ècht een stap verder kunt brengen.

Wat levert het op?

Het resultaat van het coachingsgesprek is duidelijkheid over wat je focus is, over wat aandacht nodig heeft, en over wat jij te doen - of te laten - hebt om verder te groeien in en met je bedrijf.

Je zult na afloop van het gesprek beter weten hoe jij op jouw manier kunt ondernemen. En hoe je ondernemen leuk maakt, èn houdt.

Waarom zou je met mij in gesprek gaan?

Ieder mens heeft talenten. Mijn talent is dat ik gemakkelijk dingen op een rijtje zet en daarmee overzicht en duidelijkheid creëer. Waardoor helder wordt wat aandacht nodig heeft.

Ik doe dit door al mijn voelsprieten uit te steken èn met behulp van mijn rationele en analytisch getrainde hoofd.

Wanneer ik mijn talent inzet geeft dit rust en focus. Waardoor mensen weer in beweging kunnen komen.

Meer informatie en afspraak maken

Het gesprek duurt 60 minuten, vindt plaats in de Gravenkamer boven het Genietcafé in Zutphen en kost 75 euro ex BTW, inclusief een heerlijke kop koffie of thee uit 't café beneden. Het is ook mogelijk om in Lochem af te spreken.

Ben je geïnteresseerd in het maken van een afspraak? Stuur me een bericht, dan neem ik contact met je op. Wil je eerst meer weten of overleggen met me of ik inderdaad iets voor je kan betekenen, bel of mail me dan. Hier vind je mijn contactgegevens.