Saskia Juijn

Voor passende oplossingen en gewenste resultaten…

08 nov 2017 Workshop 'Schrijf wervende teksten die klanten aantrekken''


Heb je inmiddels voldoende gelezen over de workshop en wil je je aanmelden? Ga meteen naar de informatie over de praktische zaken en reserveer jouw plek.

Of lees eerst meer over deze workshop:
 

Schrijf wervende teksten die klanten aantrekken

Er komt veel meer bij ondernemen kijken dan goed zijn in je vak. En dat vak met liefde uitoefenen. Want als je werkt als zelfstandig professional, als coach of therapeut, zul je ook zelf moeten zorgen dat klanten en cliënten je gaan vinden. Hoe doe je dat?

Door aantrekkelijke teksten te schrijven bijvoorbeeld. Eigenlijk is het schrijven van teksten, copywriting, een vaardigheid die je als ondernemer absoluut nodig hebt, wil je veel mensen bereiken en klanten vinden. Het is helaas niet een vaardigheid die iedere ondernemer automatisch beheerst.

Misschien herken je dit. En worstel je zelf ook vaak met je teksten. Toch kun jij ook, met een aantal aanwijzingen en tips, wervende teksten schrijven. Zo moeilijk hoeft het helemaal niet te zijn.

Want aan het schrijven van goede teksten gaan een aantal belangrijke vragen vooraf. Die gaan over je klant en over wat jij kunt betekenen voor die klant. Beantwoord jij die vragen dan wordt het veel makkelijker om anderen te vertellen wat jij biedt. En lukt het ook beter om een toegankelijke tekst te schrijven.

Het begint dus met weten wie jouw klanten zijn en wat jij hen kunt bieden. Door de juiste woorden te vinden kun je in al je communicatie uitingen - of dat nou op je website is, op Facebook, of tijdens een netwerkbijeenkomst - de lezer of je gesprekspartner laten weten wat jij doet en voor wie. Zodat de mensen die jou nodig hebben, of geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt, bij jou terecht komen.

Het klinkt heel logisch en makkelijk. Maar misschien is het dus voor jou helemaal niet zo logisch en makkelijk? Misschien heb jij, net als zoveel ondernemers, juist moeite om goede en aantrekkelijke teksten te schrijven? En zit jij zuchtend achter je computer?

Worstel dan niet langer in je eentje en doe mee met de workshop 'Schrijf wervende teksten die klanten aantrekken'. Je zult ontdekken dat het schrijven van teksten helemaal niet zo moeilijk is, als je eenmaal weet waar je op moet letten.

Wat ga je doen in deze workshop?

In deze interactieve workshop van een dagdeel ga je leren hoe je wervende teksten schrijft waardoor veel mensen nieuwsgierig worden naar jou en je diensten.

Je gaat kijken naar wat jij te bieden hebt en wie jouw klanten zijn. Je krijgt een aantal opdrachten en oefeningen die je helpen om duidelijker uit te kunnen leggen wat jij doet en wat je voor mensen kunt betekenen. 

Je gaat aan de slag met woorden. Want welke woorden gebruik jij als je vertelt of schrijft over je werk?
 Welke woorden passen bij jou en jouw klanten?

Ook krijg je richtlijnen en tips die je helpen bij het schrijven van goede teksten. Wat schrijf je wel en wat niet? Hoe verwerk je zoekwoorden in je tekst?

Je werkt steeds in kleine groepjes zodat je je vrij kunt voelen om te overleggen, te zoeken naar de juiste woorden en feedback te vragen.

Wat levert meedoen aan deze workshop je op?

Het resultaat van deze workshop is allereerst dat je een enthousiast en duidelijk, kort en krachtig, antwoord klaar hebt als mensen vragen: Wat doe jij eigenlijk?

Je ontdekt bovendien welke woorden resoneren bij wat jij doet en bij jouw klanten. En je leert hoe je een tekst logisch kunt opbouwen. En hoe je zorgt dat mensen door blijven lezen.

Jij zult voortaan, bij het schrijven van teksten over je werk, veel beter weten waar je op moet letten. Zodat je teksten kunt schrijven die aantrekkelijk zijn om te lezen en nieuwsgierig maken. Waarmee je de kans vergroot dat je lezer meer wil weten, je gaat volgen en misschien zelfs klant wordt! 

Reacties van deelnemers aan deze workshop

"Ik worstelde altijd met schrijven van teksten voor mijn website. De workshop 'Schrijf wervende teksten die klanten aantrekken' gaf me duidelijke richtlijnen voor mijn teksten. Het bleek helemaal niet zo moeilijk als ik dacht. De workshop was de stok achter de deur die ik nodig had om het gewoon te gaan doen!" Mirjam

"De workshop tekstschrijven gaat over veel meer dan teksten schrijven. Het heeft me enorm geholpen opnieuw mijn focus te bepalen. Tijdens de workshop werd me namelijk duidelijk met welke klanten ik het liefste werk en de teksten vloeiden vervolgens als vanzelf uit mijn pen. Super!" Sandra

"Ik heb na jouw workshop tekstschrijven het roer omgegooid in mijn praktijk! Ik besloot me te gaan focussen op één bepaalde dienst en heb mijn website daar op aangepast. En daardoor heb ik nu weer echt lol in wat ik doe. Leuk hè? Dankjewel voor de waardevolle inzichten!" Mariska

Informatie en aanmelden

De workshop vindt plaats op woensdagochtend 8 november in het Genietcafé in Zutphen tussen 09.15 en 12.45 uur. Vanaf 09.00 uur staan de koffie en thee klaar. Het Genietcafé bevindt zich in het centrum van Zutphen, aan de Oude Bornhof 55-57, een prachtig en stil hofje.

Kosten voor meedoen aan de workshop zijn 59 euro ex BTW

Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier volledig in te vullen, op verzenden te klikken en daarna direct af te rekenen met iDEAL. Binnen een paar dagen ontvang je een bestiging van je inschrijving en de factuur voor jouw administratie.

Een paar dagen voor de workshop ontvang je de deelnemerslijst en de routebeschrijving.

Graag tot ziens in deze workshop!


Schrijf je nu in:

  • Kosten: € 59 excl. 21% BTW.
  • Na verzending van je inschrijfformulier kun je betalen met iDEAL.

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

Praktische gegevens

Datum:08 nov 2017
Locatie: Het Genietcafé
Straat: Oude Bornhof 55-57
Plaats: Zutphen
Tijd: 9.15 - 12.45 uur
Prijs: € 59 excl. 21% BTW