In één maand naar een hogere omzet!

Online programma 'Succesvol ondernemen met plezier in vijf stappen'

Krijg weer inzicht in je prioriteiten en bepaal de acties die nodig zijn om met meer plezier en gemak een hoger inkomen te verdienen.

Ben jij zelfstandig professional? Dan herken je je misschien in één van de volgende scenario's:

 • Je bent een drukke ondernemer. De hele dag komt er van alles op je af, schieten er dingen door je hoofd en aan het einde van de dag vraag je je af of je wel verder bent gekomen. Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt. Je wilt weer overzicht hebben en weten wat echt belangrijk is. Zodat je weer meer plezier hebt in het ondernemen en na een dag werken blij bent met wat je hebt gedaan.
 • Je vindt heel veel dingen leuk en hebt een groot aantal projecten en klussen lopen. Geen van die projecten levert echter op wat je ervan had gehoopt. Maar je vindt het lastig om te kiezen uit al die projecten. Met welke moet je doorgaan en welke kun je beter stopzetten? Je verlangt naar meer focus, meer duidelijkheid en meer resultaat.
 • Je biedt een mooi dienstenaanbod aan waar klanten op af komen en je vindt het heerlijk om met die klanten te werken. Maar je omzet blijft matig en eigenlijk kom je er niet van rond. Je wilt meer klanten aantrekken zodat je niet alleen meer kunt verdienen maar ook vaker het werk kunt doen wat je leuk vindt.
 • Je bent een twijfelkont. Je weet niet goed welke diensten je aan zou willen bieden en hoe je dat moet doen. Je haalt veel informatie van internet, probeert het één en ander maar blijft onzeker over je keuzes. Je zou beter willen weten wat jij kunt betekenen voor je klanten en welke keuzes bij jou passen. Zodat je niet steeds weer in die twijfel schiet.

Als je je herkent in één, of zelfs meerdere, van deze scenario's dan is het online programma 'Succesvol ondernemen met plezier in vijf stappen' misschien wel iets voor jou...

Ondernemen met focus en plezier, ook voor jou!

Veel zelfstandigen vinden het lastig om gefocust te werken en tevens plezier te houden in het ondernemen. En toch kan elke ondernemer leren hoe je dat doet! Hoe je keuzes kunt maken die bij je passen en die tevens resultaat opleveren. Hoe je erachter komt wat belangrijk is en wat niet. Hoe je helder krijgt wat je doelen en prioriteiten zijn. En hoe je je doelen daadwerkelijk kunt behalen.  

Het online programma biedt je de mogelijkheid om, op de momenten dat het jou past, en vanuit je eigen huis of werkplek, aan de slag te gaan met het aanbrengen van meer focus in je bedrijf. Zodat je doelgericht en op een plezierige en ontspannen manier kunt ondernemen, meer klanten aan kunt trekken en je omzet kunt laten stijgen.

Met het doorlopen van de vijf stappen, in vijf aparte lessen, krijg je meer inzicht in zaken die je kunnen helpen bij het maken van goede keuzes en stellen van prioriteiten. De vijf stappen in het kort:

 1. Wie is de ondernemer? Je gaat voorkeuren, drijfveren en talenten in kaart brengen.
 2. Wat wordt jouw focus? Je gaat aan de slag met het formuleren van een missie. 
 3. Wie zijn jouw klanten? En hoe benader je hen?
 4. Wat zijn jouw doelen? Je gaat je wensen vertalen in doelen en bepalen welke acties nodig zijn.
 5. Wat houdt je tegen? En wat kun jij doen om je niet langer tegen te laten houden? 

Waarom een online programma?

Een groot aantal ondernemers heeft het afgelopen jaar een cursus of groepsprogramma 'Succesvol ondernemen met plezier' gevolgd bij me. In dit programma doorlopen de ondernemers in groepsbijeenkomsten de vijf stappen die hen kunnen helpen hun bedrijf meer succesvol te maken.

Voor die ondernemers die snel aan de slag willen met het verbeteren van hun bedrijf, of die geen tijd of zin hebben om in een groep te werken, heb ik het online programma ontwikkeld. Zo kun je, op het moment dat het jou past, aan de slag met de opdrachten en oefeningen.

Met hetzelfde resultaat, namelijk veel duidelijkheid over wat je te doen hebt om met veel plezier te ondernemen en meer klanten aan te trekken.

Dit online programma biedt je nu dus de kans om een aantal zaken op een rij te zetten en met nieuwe energie en focus je weg naar succesvol ondernemerschap te vervolgen. Iedere week ontvang je een email in je inbox met informatie en oefeningen en opdrachten. Zodat je in je eigen tempo kunt werken aan het verkijgen van meer duidelijkheid en focus waarmee het gemakkelijk wordt om plannen te maken die je ook daadwerkelijk kunt verwezenlijken.

Ik denk dat je het programma heel goed zelfstandig, en zonder hulp, kunt volgen. Maar omdat het een nieuwe dienst is verneem ik het graag als er onduidelijkheden zijn. Dus mocht je vragen hebben tijdens het volgen van het programma dan kun je me een email sturen en probeer ik je verder te helpen.

Samanvattend: wat leer je in het programma?

 • Wat jij kunt doen om met meer plezier en gemak te ondernemen;
 • Wat de missie is waarmee jij meer klanten kunt aantrekken;
 • Hoe je plannen maakt die ook haalbaar en uitvoerbaar zijn;
 • Hoe jij keuzes maakt die je verder helpen;
 • Wat jij kunt doen om je niet langer te laten tegenhouden om succesvol te worden;
 • en nog veel meer!

Reacties van klanten over de vijf stappen

"Door het volgen van het programma heb ik opnieuw verbinding gemaakt met mijn passie, visie, doel en hoe ik daar in sta. Het is nu gemakkelijker om mijn aandacht te richten. Ik vond het soms lastig om aan de opdrachten te beginnen. Ik vond ze soms behoorlijk confronterend. Wat goed is, maar wel om discipline en doorzettingsvermogen vraagt. Gaandeweg kreeg ik er steeds meer plezier in. Ook kreeg ik steeds meer zicht op wat ik wil en hoe ik dat aan kan pakken."

"Het programma bracht mij net wat ik voor mijn onderneming op dit moment nodig heb: inspiratie, meer inzicht in wat ik graag doe, een eerste verwoording van mijn visie en missie, en een kader om mijn actiepunten te kunnen bepalen. Dankzij het programma kan ik nu veel beter afbakenen wat wel en niet veel bijdraagt aan de doelen die ik mezelf voor komende tijd stel. Daardoor is er veel minder wat ik “moet” voor mezelf en besteed ik mijn tijd gerichter en met meer plezier."

"Wat is het goed om even echt stil te staan bij de basis van je onderneming. De opdrachten en oefeningen zijn inspirerend. Ik heb mijn koers opnieuw bepaald en ga vol ideeën en goede moed het nieuwe seizoen in."

Wat krijg je als je meedoet aan dit online programma?

 • Vijf wekelijkse e-mails waarin je begeleid wordt bij het doorlopen van de vijf stappen;
 • Audio opnames met uitleg over de stappen en de opdrachten;
 • Pdf's met achtergrondinformatie en opdrachten en oefeningen;
 • Mp3 opnames met ontspannings- en visualisatieoefeningen;
 • Antwoord op je vragen per email.

Bovendien ontvang je een bonus in de vorm van een gratis telefonische strategiesessie van 30 minuten met mijzelf!

Wanneer kun je starten?

Je kunt op elk moment starten want na aanmelding ontvang je direct de eerste email met de eerste les. Je kunt dus vandaag al aan de slag met het verder succesvol maken van jouw bedrijf. Zodat jou vanavond misschien al een heel aantal dingen veel duidelijker zijn geworden!

Garantie

Ik weet zeker dat dit online programma je veel waarde biedt en dat het je zal helpen om beter te weten wat jij kunt doen om goede resultaten te behalen. Als blijkt dat je niet tevreden bent met de inhoud van het programma, stort ik het door jou betaalde bedrag terug.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is mij, binnen twee weken na afloop van het programma, een email sturen met je naam en rekeningnummer en het verzoek om het geld terug te storten. Dat zal ik dan meteen doen.

Kosten en aanmelden

De kosten van het online programma 'Succesvol ondernemen met plezier in 5 stappen' zijn normaal gesproken 97 euro exclusief BTW. Ter introductie kun je nu tot 1 januari 2011 het programma volgen voor slechts 47 euro exclusief BTW.

Je kunt betalen via Ideal of via factuur. In dat laatste geval reken ik 15 euro extra administratiekosten.

Klik hier als je je wilt aanmelden voor het online programma 'Succesvol ondernemen met plezier in vijf stappen'.

Meer informatie of vragen?

Als je graag meer wilt weten over dit online programma, of nog vragen hebt, schroom dan niet om contact met me op te nemen. Ik zal zo snel mogelijk reageren op je vraag of verzoek.

  Saskia Juijn

Gratis workshop 'Succesvol ondernemen vanuit je hart'

Op 15 december geef ik in Almere een workshop 'Succesvol ondernemen vanuit je hart'. In deze workshop staan we stil bij wat jij kunt doen om je hart te volgen in je werk als ondernemer. En daarmee goede resultaten te behalen. Lees meer over deze workshop.